Home » Mobiele tribunes Bel nu » (0341) 45 12 97

Mobiele tribunes

Indien u op zoek bent naar mobiele tribunes voor uw evenement, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de mobiele tribunes leveren die u nodig heeft. Het is mogelijk om een heel grote tribune te plaatsen, maar u kunt bij ons ook kleine mobiele tribunes huren. Indien u kiest voor een overdekte tribune dan is dat ook mogelijk. Onze tribunes zorgen ervoor dat uw publiek op een comfortabele manier uw evenement kan volgen.

Mobiele tribunes kunnen snel worden opgebouwd en afgebroken

Het opbouwen en afbreken van onze mobiele tribunes kan zeer snel worden gedaan. Onze eigen mensen verzorgen de opbouw en afbraak, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook het vervoer van de mobiele tribunes wordt door ons uitgevoerd. Als u er voor kiest om met ons samen te werken, nemen wij u de hele organisatie rondom de mobiele tribunes uit handen.

Contact

Deze site geeft een goed beeld van de werkzaamheden die wij voor u verrichten als u bij ons mobiele tribunes huurt. Mocht u vragen hebben over uw eigen specifieke situatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Dat is mogelijk door te bellen naar 0341 – 45 12 97 of naar 06 – 53 13 47 74. Wij zijn ook per mail bereikbaar. U kunt uw vragen met betrekking tot onze mobile tribunes versturen naar bostribunes@live.nl. Wij zullen u dan op korte termijn van een antwoord voorzien.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Podium overkapping - Podiumverhuur - Podium verhuur - Tribunes te koop - Tribuneverhuur - Podiumwagen verhuur - Tribune huren - Huur podium - Mobiele tribune - Podia verhuur