Home » Tribune huren Bel nu » (0341) 45 12 97

Tribune huren

Een tribune huren geeft u alle vrijheid als u een evenement gaat organiseren. Samen met u zorgen wij dat de afspraken helder zijn, waarna wij u alle werkzaamheden uit handen nemen. Voorafgaand aan het gesprek kunt u zelf bepalen welke tribune u wilt huren. Daarbij kunt u denken aan de grootte van de tribune en aan een eventuele overkapping. Indien u besluit om bij ons een tribune te huren, verzorgen wij het hele traject voor u.

Een tribune huren zonder zorgen

Als u besluit om een tribune te huren, zorgen wij voor het vervoer en de opbouw van de tribune, op het tijdstip waarop u dat wenst. Dat is belangrijk omdat een evenement vaak een strak draaiboek heeft. Wij zorgen ervoor dat de tribune die u kunt huren wordt opgebouwd op het juiste tijdstip. Ook het afbreken en afvoeren van de tribune wordt door ons verzorgd. Zo zult u merken dat een tribune huren u geen enkele zorg zal opleveren.

Contact

Als u overweegt om een tribune te huren, dan zouden we dat graag van u vernemen. In dat geval kunnen wij laten weten wat we voor u kunnen betekenen. Als u contact met ons op wilt nemen, dan kunt u dat doen door te bellen naar 0341 – 45 12 97 of naar 06 – 53 13 47 74 of een mail sturen naar bostribune@live.nl. Wij zorgen ervoor dat een tribune huren voor u geen enkel probleem op zal leveren.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Tribune verhuur - Tribunes te koop - Podium huur - Podiumverhuur - Podium verhuur - Tribune huren - Podia verhuur - Overdekt podium - Podiumwagen verhuur - Mobiele tribune