Home » Tribunes te koop Bel nu » (0341) 45 12 97

Tribunes te koop

Naast de verhuur van tribunes, bieden wij ook tribunes te koop aan. Indien u een terugkerend evenement organiseert, of u heeft geregeld een tribune nodig, dan is het misschien lonend om een tribune te kopen. De tribunes die te koop worden aangeboden door ons bedrijf, zijn allemaal van een uitstekende kwaliteit. Als we u tribunes te koop aanbieden, zorgen we ervoor dat u de juiste instructies krijgt voor de opbouw van de tribunes.

Wij bieden tribunes te koop aan

De tribunes die wij te koop aanbieden, kunnen helemaal aangepast worden aan uw vraag. Zo kunnen we tribunes te koop aanbieden die overdenkt zijn, maar ze zijn ook zonder overkapping te koop. Ook als het gaat om de grootte van de tribunes die wij te koop aanbieden kunnen wij aanpassingen maken. Het kan gaan om een heel kleine tribune en tot een tribune voor 15.000 personen. We nodigen u uit om deze site goed te bekijken, zodat u zich een goed beeld kan vormen van onze tribunes die te koop zijn.

Contact

De tribunes die door ons te koop worden aangeboden, kunnen in een kort tijdsbestek worden opgebouwd en afgebroken. Als u meer informatie wilt ontvangen over de tribunes die te koop worden aangeboden, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen door te bellen naar 0341 – 45 12 97 of naar 06 – 53 13 47 74. Een medewerker van ons bedrijf zal al uw vragen beantwoorden. Als u er prijs op stelt om een mail te sturen, dan kan dat naar bostribunes@live.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Tribuneverhuur - Mobiele tribunes - Overdekt podium - Podia verhuur - Tribune huren - Podium verhuur - Huur podium - Podium huur - Tribunes te koop - Mobiele tribune