Home » Mobiele tribune Bel nu » (0341) 45 12 97

Mobiele tribune

Door gebruik te maken van een mobiele tribune, kunt u veel mensen een zitplaats bieden op plekken waar normaal geen tribune mag staan. U kunt hierbij denken aan evenementen in de stad waar veel mensen op afkomen, of om grote sportwedstrijden welke jaarlijks worden georganiseerd. Een mobiele tribune wordt kort voor het evenement door ons opgebouwd en direct erna weer afgebroken. De mobiele tribune kan aangepast worden aan de wensen die u heeft.

Een mobiele tribune zoals u die wenst

Voor we u een mobiele tribune leveren, nemen we eerst de tijd om vast te stellen wat voor tribune u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een overdekte en onoverdekte mobiele tribune. Ook de grootte van de tribune is van belang. Voor ons is het heel belangrijk dat de mensen die op onze mobiele tribune plaatsnemen comfortabel zitten. Daarvoor hanteren wij een beenruimte die ruimer is dan de ruimte op de tribune van onze concurrenten.

Contact

Om vast te kunnen stellen welke mobiele tribune u nodig heeft voor uw evenement, is het goed om voor de bestelling contact met elkaar te hebben. U kunt dan aangeven wat u zoekt en wij kunnen vertellen welke mobiele tribune wij kunnen leveren. Mocht u een medewerker van ons bedrijf willen spreken, dan kunt u bellen naar 0341 – 45 12 97 of naar 06 – 53 13 47 74. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar bostribunes@live.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Overdekt podium - Tribune verhuur - Huur podium - Podiumwagen verhuur - Podia verhuur - Tribunes te koop - Mobiele tribunes - Podiumverhuur - Mobiele tribune - Tribune huren